Ministerens kanal

Velkommen. Jeg er glad for, at du vil dele dine ønsker til fremtidens medieindhold med os. Det er vigtigt, at vi i Danmark taler om det, vi ser, læser og lytter til og tænker over. Om det er, som det skal være, eller om vi kunne ønske os det anderledes.

Antennerne Ude i Haderslev: Mandag den 12. juni 2017 besøgte kulturminister Mette Bock 100 elever i 6. klasse på Fællesskolen Hammelev Sct. Severin i Haderslev for at høre deres for at høre deres ønsker til fremtidens danske medier. Besøget var 1. stop på kulturministerens generationsrejse rundt i landet, og børnene fortalte hende blandt andet, at det ikke er vigtigt for dem, om indholdet i medierne er på dansk eller på engelsk. Send os dine ønsker til fremtidens medieindhold her på siden eller på facebooksiden Antennerne Ude.

Uge 2: Så gik endnu en uge og vi har fået flere tankevækkende forslag – denne gang faldt jeg over Rasmus Revsbeck, Frederik Bonnichsen og Susie Haxthausens om medieindhold til unge….Send os dine ønsker til fremtidens medieindhold her på siden eller på facebooksiden Antennerne Ude.


Uge 1: Tusind tak for alle jeres gode bidrag! Her kommenterer jeg de forslag, jeg særligt har lagt mærke til. Send os dine ønsker til fremtidens medieindhold her på siden eller på facebooksiden Antennerne Ude.

 

Hvorfor Antennerne Ude? 

Hvis vi som oplyste og myndige borgere skal kunne tage ansvar for os selv og for hinanden, skal vi have et mediefællesskab, der understøtter folkestyret. Vi skal have et varieret medieindhold fra hele verden, men vi skal også have en fælles, relevant virkelighed at tale om.

Det sidste får vi kun gennem danskproduceret kvalitetsindhold, uanset om det er nyheder, debat, underholdning, fiktion, børneindhold, dokumentar eller satire – og uanset hvor det er tilgængeligt – på nettet, tv, radio, podcasts, på tabletten, mobilen eller andre nye, digitale tilbud, som vi slet ikke kan forestille os endnu.

Med din mening hjælper du med til at sørge for, at vi får så godt et medieforlig som muligt.

Jeg ser frem til at læse jeres forslag og kommentere den debat, der opstår her og på facebooksiden. 
Det er vigtigt, at vi politikere får en god fornemmelse af, hvad I ser, læser og lytter til, så vi kan være velforberedte, når forhandlingerne går i gang.

Bedste hilsner,
Kulturminister Mette Bock

Skriv til ministeren

Her kan du skrive direkte til ministeren om fremtidens danske medieindhold. Husk også at give dit bidrag her